Loven is jouw specialist in bestelwagens

Ook voor bestelwagens tot 3.5t kun je vertrouwen op de jarenlange ervaring van Loven. Ons aanbod is modern en up-to-date en van de meest actuele Europese en Aziatische merken.

Ervaren, eerlijk en klantgericht

Wij laten ons niet leiden door een voorkeur voor bepaalde merken. In plaats daarvan stellen wij de behoefte van onze klant centraal en gaan samen op zoek naar een voertuig dat hier het beste bij aansluit.

Onderhoud en garantie

Alle voertuigen die wij leveren zijn voorzien van de volledige fabrieksgarantie. Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk en meer…

Wist je dat wij beschikken over een eigen spuiterij en maatwerk-afdeling? We hebben daarmee alles in huis om jouw bedrijfswagen geheel naar wens te configureren!

Schade?

Dankzij onze eigen schadeherstel-afdeling kun je na een ongeluk snel weer op weg! Wij regelen alles en zorgen ervoor dat jouw bestelwagen weer als nieuw hersteld wordt.

Recent afgeleverde bestelwagens

Onze adviseurs staan voor je klaar

Ieder transportvraagstuk is anders. Onze adviseurs denken graag mee over een oplossing die het beste bij jouw past. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!