Ontdek de nieuwe generatie DAF trucks op de Driver Experience

Pas als u met de nieuwe DAF trucks rijdt, begrijpt u wat wij bedoelen met ultiem chauffeurscomfort. Tijdens de Driver Experience willen we dat u de nieuwe trucks leert kennen. Tijdens de Driver Experience kunt u zelf rijden met de nieuwe generatie DAF trucks. Na deze ervaring zult u begrijpen waarom dit de truck van de toekomst is!

Doorway-visual-efficiency

Efficiëntie van de toekomst

Doorway-visual-safety

Veiligheid van de toekomst

Doorway-visual-driver-comfort

Chauffeurscomfort van de toekomst

Aanmelden voor de Loven Driver Experience

Meld u aan voor de Loven Driver Experience en u ontvangt een bericht wanneer u zich kunt aanmelden voor uw persoonlijke tijdslot.

*In verband met de levering van de demonstratievoertuigen is een definitieve datum voor de Loven Driver Experience nog niet bekend.

Maximaal chauffeurscomfort

Showcase-slide-comfort-1

Makkelijk in- en uitstappen

De juiste in- en uitstaphoeken voor uw voertuig zorgen voor een gemakkelijke toegang. De XG en XG⁺ modellen hebben slechts 3 goed geplaatste treden. De leuningen zijn doordacht geplaatst en het stuurwiel kan in de parkeerstand worden vastgezet om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.
Showcase-slide-comfort-2

Indrukwekkend interieur

Wie de aantrekkelijke cabine van de nieuwe DAF-generatie binnenstapt, wordt overweldigd door de enorme hoeveelheid ruimte. Alle modellen van de nieuwe DAF-generatie bieden meer dan voldoende ruimte om rechtop te staan. Het vlaggenschip, de XG⁺, stelt nieuwe normen voor cabineafmetingen en comfort.
Showcase-slide-comfort-3

Unieke instelmogelijkheden

De stoelen en de stuurkolom van de nieuwe generatie DAF kunnen op een unieke manier worden versteld – zodat de chauffeur zijn of haar meest comfortabele positie kan vinden. Elke bestuurder kan zijn stoel en stuurwiel in de voor hem perfecte positie zetten, en elk voertuig biedt het breedste verstelbereik op de markt.