Koploper in gebruikte trailers

Net als onze vrachtwagens zijn onze tweedehands trailers van de beste kwaliteit. Ze zijn in staat om de zwaarste ladingen te vervoeren. Of je nu op zoek bent naar een tweedehands dieplader of een vlakke oplegger. Bij ons ben je aan het juiste adres voor je tweedehands trailer.

Loven staat voor kwaliteit en meer dan 100 jaar ervaring. Een trailer afleveren waarvan we weten dat hij aan de wensen van onze klant voldoet, dat is wat ons trots maakt!

Zoekservice

Wij vinden de trailer die bij jou past!

Ben je op zoek naar een gebruikte trailer en kun je deze niet vinden in ons actuele aanbod? Maak gebruik van onze kennis van de markt. Vertel wat je zoekt en wij vinden de trailer die bij jou past.


Een tweedehands trailer kopen bij Loven

Een vrachtwagen is niet compleet zonder een goede trailer. Wij zijn in staat om de tweedehands trailer aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zwaailampen en extra verlichting toevoegen maar ook de trailer compleet overspuiten. Zo weet je zeker dat je een trailer in je eigen bedrijfskleuren hebt.

Door onze 100 jaar aan ervaring en 24-uurs serviceverlening weet je dat het gewoon goed zit. Al onze tweedehands trailers krijgen een grote onderhoudsbeurt, waardoor ze eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Een gebruikte trailer onderhouden.

Wanneer je een trailer koopt verwacht je natuurlijk dat deze je de komende jaren vooruit kan helpen. Door het onderhoud van je trailer bij ons uit te besteden weet je zeker dat het goed komt. Met meer dan 150 werknemers zijn wij eigenlijk altijd in staat om je tweedehands trailer zo snel mogelijk te repareren of te voorzien van een onderhoudsbeurt. Wij gaan verder dan alleen verkoop, wij streven naar complete ontzorging van onze klanten. Dat is wat ons onderscheid van onze concurrenten.

De tweedehands trailer gevonden die bij je past?

Neem dan even contact met ons op via info@loven.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie. Zien we je binnenkort?