Uw partner in gebruikte DAF trucks

Een vrachtwagen afleveren waarvan we weten dat hij aan de wensen van onze klant voldoet, dat is wat ons trots maakt. Wij maken hierin geen onderscheid in nieuwe of tweedehands vrachtwagens. Iedere vrachtwagen die wij leveren voldoet aan een hoge kwaliteitsnorm en aan de wens van onze klant. Wij zijn in staat om jouw tweedehands vrachtwagen helemaal op maat te maken. Dat is waarin wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Leasing calculator

Vraag nu gratis je leasing offerte aan!

Wil je direct weten wat je maandelijks kwijt bent in de lease? Bereken met onze lease calculator wat een gebruikte truck leasen voor jou kost. We helpen je met de berekening.

Contactpersoon

Antoine Waque
  • +31 6 21 38 22 32
  • a.waque@loven.nl
  • Vossenbeemd 98
    5705 CL Helmond


Een tweedehands vrachtwagen kopen bij Loven

Door onze jarenlange ervaring weten wij iedere tweedehands vrachtwagen weer nieuw leven in te blazen. Al onze tweedehands vrachtwagens zijn van DAF. Dit verzekerd je ervan dat je een vrachtwagen hebt die de zwaarste werkzaamheden aankan en zo comfortabel mogelijk is. Deze hoogwaardige, tweedehands vrachtwagen krijg je bij ons voor de laagste prijs.

Het is bij ons ook mogelijk om je tweedehands vrachtwagen te customizen. Door de jaren heen hebben wij al heel wat klanten geholpen met het op maat maken van hun vrachtwagen. Zo zijn we in staat om extra verlichting en zwaailampen toe te voegen, maar ook om de vrachtwagen over te spuiten naar een kleur die beter bij jou past. Wij helpen je dan ook graag verder met je zoektocht naar de perfecte tweedehands vrachtwagen.

Tweedehands vrachtwagen aanschaffen

Wij snappen wat onze klanten nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat wij jou graag ondersteunen bij de aanschaf. Een vrachtwagen, zowel tweedehands als nieuw, is een flinke investering. Door te berusten op onze expertise zul je altijd met een onderbouwd gevoel de tweedehands vrachtwagen aanschaffen.

De tweedehands vrachtwagen gevonden die bij je past?

Neem dan even contact met ons op via info@loven.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie. Zien we je binnenkort bij ons?