Reserveer je New Generation DAF truck voor een proefrit

De beste manier om de nieuwe generatie DAF-modellen te leren kennen, is door ermee te rijden. Pas als je met een New Generation DAF truck hebt gereden, begrijp je wat wij bedoelen met de nieuwe standaard in kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en luxe.

Er gebeurt iets bijzonders als dimensies de ruimte krijgen

Met de verlengde cabine zijn nieuwe generatie DAF-trucks de eerste in de sector die kunnen profiteren van de nieuwe EU-regelgeving inzake gewicht en afmetingen. De verlengde cabine zorgt voor een uitzonderlijke aerodynamica en een lagere CO2-uitstoot, terwijl een veel breder gezichtsveld en een uitstekend zicht de veiligheid verbeteren. Bovendien heeft de extra lengte het interieur uitzonderlijk ruim gemaakt voor chauffeurs om in te werken, te ontspannen en te slapen.

Doorway-visual-efficiency

Efficiëntie van de toekomst

Geavanceerde aerodynamica, nieuwe, uiterst efficiënte aandrijflijnen, verder verbeterde rijhulpsystemen en een laag voertuiggewicht dragen allemaal bij tot een ongekende brandstofbesparing tot 10 procent.

Doorway-visual-safety

Veiligheid van de toekomst

Grote ramen, lage raamlijnen en zichtbaarheidsvoorzieningen zoals een extra raam in de zijwand helpen allemaal om een nieuwe norm te stellen voor direct zicht. En de nieuwe generatie DAF-trucks zijn toonaangevend op het gebied van veiligheid, met een robuuste cabinestructuur, toonaangevende ergonomie en slimme functies om het rijden veiliger te maken.

Doorway-visual-driver-comfort

Comfort van de toekomst

Elke gelegenheid is aangegrepen om de nieuwe voertuigen een superieur comfort voor de bestuurder te geven, van de ophanging tot de aandrijflijn, het interieur van de cabine en de stoelen en het bed.

Chauffeur_New Generation DAF_Loven Trucks_Proefrijden

Boek je proefrit met een New Generation DAF truck

Wat onze klanten zeggen

Proefrit - veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen die we krijgen over proefritten. Als je een andere vraag hebt, neem dan contact met ons op. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Hoe reserveer ik een proefrit?

De eerste stap is het invullen van het bovenstaande contactformulier. Daarna zal een van onze adviseurs contact met je opnemen om de proefrit met je in te plannen.

Hoe lang mag ik een New Generation DAF truck proefrijden?

Je mag de truck maximaal 5 aaneengesloten werkdagen proefrijden.

Moet ik betalen voor een proefrit?

De eerste dag is gratis. Daarna betaal je €100,- per dag. Mocht je daarna besluiten om een nieuwe generatie DAF truck te kopen wordt dit bedrag verrekend op de factuur.

Welke modellen kan ik proefrijden?

We hebben zes demovoertuigen in de aanbieding. Je kunt kiezen tussen de volgende voertuigen:

  • DAF XF450 met spiegels
  • DAF XF480 met spiegels
  • DAF XF480 met spiegels
  • DAF XG480 met camera’s
  • DAF XG530 met camera’s
  • DAF XG530 met camera’s

Welk rijbewijs heb ik nodig om te mogen proefrijden?

Om een proefrit te maken moet je in bezit zijn van een geldig C & CE rijbewijs en code 95. Wij controleren vooraf je rijbewijs.

Kan ik de afspraak voor mijn proefrit nog veranderen?

Geen probleem! Neem contact met ons op over de verandering van je reservering en we zoeken een passend alternatief voor je.

Moet ik mijn eigen chauffeurskaart gebruiken?

Ja, tijdens de proefrit moet je je eigen chauffeurskaart gebruiken.

Mag ik tijden de proefrit rijden in het buitenland?

Ja, tijdens de proefrit mag je met de truck in het buitenland rijden. We willen immers dat je de truck kan testen in voor jou normale omstandigheden.

Wat zijn de vereisten om een proefrit te maken?

Je moet in het bezit zijn van een geldige  bedrijfs- en chauffeurskaart. Daarnaast wordt het demovoertuig enkel uitgeleend aan een in Nederland, Duitsland of België geregistreerd bedrijf.

Mag ik ook meerdere modellen proefrijden?

Ja, dat is mogelijk, maar je zult dat tijdens het gesprek met onze vertegenwoordiger moeten aangeven. Dan kan er rekening mee worden gehouden.

Kan ik een proefrit maken zonder afspraak?

Nee, dat is niet mogelijk omdat we werken met een strakke planning. We raden je aan het bovenstaande contactformulier in te vullen. Dan nemen wij contact met je op om een proefrit in te plannen.

Bij welke vestiging kan ik terecht voor een proefrit?

Voor een proefrit kan je terecht bij een van onze vestigingen in Hoensbroek, Helmond of Eschweiler.

Moet ik tol betalen?

Ja, je moet zelf de tol betalen. Wij regelen dat je over alle tolwegen heen mag  rijden met de door ons ingebouwde tolkastjes. De gemaakte kosten zullen wij later aan je doorbelasten.

Moet ik het demovoertuig zelf voorzien van een Eurovignet?

Nee, de demovoertuigen zijn voorzien van een Eurovignet, hier hoef je je dus niet druk om te maken.