Een gebruikte truck van Loven is eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden. Omdat wij continu investeren in kennis, kwaliteit en equipment zijn wij altijd in staat om de trucks in topconditie te behouden. Daarnaast bevat ons assortiment alleen de beste merken, denk hierbij aan o.a. DAF, Volkswagen, Opel en Fiat. Wij hebben de tweedehands truck die jij nodig hebt!


Een tweedehands truck kopen bij Loven

Wij zijn al 100 jaar actief in transport en mobiliteit. Deze ervaring heeft ons geleerd hoe wij met onze klanten moeten omgaan, hoe we de beste service kunnen leveren en, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, hoe we onze trucks het beste kunnen onderhouden. Dit in combinatie met een team van 150 enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat wij jou ongetwijfeld verder kunnen helpen.

Al onze werkzaamheden houden wij in eigen beheer, zo waarborgen we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat ook onze tweedehands trucks nog jaren meekunnen. Daarnaast zijn wij in staat om de truck helemaal op maat te maken voor je. Wil je bijvoorbeeld extra verlichting of een mooie paintjob? Wij zorgen ervoor dat je tweedehands truck als nieuw aanvoelt.

Gebruikte truck aanschaffen

Wij snappen wat onze klanten nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat wij jou graag ondersteunen bij de aanschaf. Een truck, zowel gebruikt als nieuw, is een flinke investering. Door te berusten op onze expertise zul je altijd met een onderbouwd gevoel de gebruikte vrachtwagen aanschaffen.

De tweedehands truck gevonden die bij jou past?

Neem dan even contact met ons op via info@loven.nl. Wij drinken graag een kopje koffie met je om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Zien we je snel?