Nieuwe en gebruikte trailers

Loven biedt een compleet assortiment nieuwe en gebruikte trailers aan van, onder andere, Wielton, Granalu, Schmitz, Kögel, Krone en Reisch.

Hierbij stellen we de unieke behoeften van onze klant centraal. Onze adviseurs streven ernaar om een trailer te vinden die het beste aansluit op de toepassing én het budget van de gebruiker.

De juiste trailer bij iedere toepassing!

Wil je je trailer laten aanpassen, overspuiten, beletteren of is het tijd voor een keuring of nieuwe banden?

Ook dan staan wij voor je klaar! Dankzij een deskundig team van specialisten hebben wij alle kennis in huis om jou en je truck vele veilige kilometers te garanderen.

Ik ben op zoek naar:

Nieuwe trailers

Plan direct een adviesgesprek >

Trailers zijn er in vele soorten en maten. Wij leveren daarom alle gangbare merken. Daarbij beginnen we altijd met de specifieke vereisten van de klant. Zo bent je er zeker van dat we de trailer vinden die het beste past bij jouw toepassing en budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens praten met een van onze adviseurs!

Nieuwe trailers

Gebruikte trailers

Bekijk ons aanbod gebruikte trailers >

Wij hebben regelmatig gebruikte trailers op voorraad. Met een (jong) gebruikte trailer koop je kwaliteit. Gebruikte trailers worden voor aflevering grondig geïnspecteerd. Indien nodig voeren wij het benodigde onderhoud en reparaties uit. Zo ga je zorgeloos de weg op!

Gebruikte trailers

Trailer leasen

Lease een nieuwe of gebruikte trailer

De aanschaf van een nieuwe of jong-gebruikte trailer brengt een grote investering met zich mee. Dit kan een flinke hap nemen uit je financiële middelen. Toch is het mogelijk een trailer aan te schaffen en rekening te houden met de bedrijfskas.

Bij Loven snappen we als geen ander waar jij als bedrijfseigenaar mee te maken hebt. Bij ons kun je daarom kiezen voor de financieringsoplossing die bij jou en je bedrijf past. Operationele lease of financiële lease behoren tot de mogelijkheden. Leasing is vaak voordeliger dan je denkt.

Benieuwd naar jouw maandelijkse kosten? Gebruik dan onze leasing calculator.

Leasing calculator

Wij helpen je bij de berekening!

Wil je direct weten wat je maandelijks kwijt bent in de lease? Bereken met onze lease calculator wat et kost om een trailer te leasen. We helpen je graag met de berekening.

Jouw mobiliteitspartner

Met een gerust hart de weg op!

Loven doet meer dan alleen het verkopen van trucks en trailers. Onze deskundige vakmensen kunnen je overal mee helpen. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, onderdelen, bandenservice, schadeherstel of spuiterij. Onze monteurs hebben verstand van elk merk en type voertuig, bouwjaar speelt hierbij geen rol.

Keuringen

Uiteraard kun je bij ons terecht voor het keuren van trailers en laadkleppen. Door mogelijke gebreken tijdig op te sporen en te verhelpen houden wij het voertuig in optimale conditie.

(Mobiele) Bandenservice

Banden verwisselen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. In onze locaties in Heerlen, Helmond, Maastricht en Eschweiler. Bij jou op locatie of onderweg. Onze (mobiele) bandenservice staat voor je klaar.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dankzij onze professionele schadeherstellers kun je snel weer de weg op! Kun je jouw trailer niet missen? Dan bieden wij optioneel een huur-trailer aan.

Spuiterij & belettering

Een trailer aanpassen in de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem voor onze professionele spuiterij. Wij voorzien jouw trailer van een strakke nieuwe laklaag en belettering zodat je opvalt onderweg.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Maak kennis met onze adviseurs!

Onze adviseurs staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of je te helpen bij de zoektocht naar de trailer die het beste aansluit op jouw doelen en wensen.

Loven Trucks Heerlen

Martin Gulicher
Martin Gulicher

Loven Trucks Helmond

Antoine Waque

Loven Trucks Eschweiler

Dirk Hoff - Loven Eschweiler - DAF
Dirk Hoff

Heb je vragen voor onze adviseurs?

Zijn niet al je vragen beantwoord? Onze adviseurs kunnen je voorzien van alle details. Het enige dat je moet doen is je contactgegevens achterlaten!