Koploper in gebruikte trucks en trailers

Loven staat voor kwaliteit en meer dan 100 jaar ervaring. Een vrachtwagen afleveren waarvan we weten dat hij aan de wensen van onze klant voldoet, dat is wat ons trots maakt!

Bekijk hieronder ons aanbod gebruikte vrachtwagens. Iedere vrachtwagen die wij leveren voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Wij zijn in staat om jouw tweedehands vrachtwagen helemaal op maat te maken en uit te rusten. Dat is waarin wij ons onderscheiden van onze concurrenten

Zoekservice

Wij vinden de truck die bij jou past!

Ben je op zoek naar een gebruikte truck of trailer en kun je deze niet vinden in ons actuele aanbod? Maak gebruik van onze kennis van de markt. Vertel wat je zoekt en wij vinden de truck (of trailer) die bij jou past.

Meer informatie

Onze adviseur staat voor je klaar

Maak kennis met onze adviseur!

Onze adviseur is altijd beschikbaar om vragen over trucks te beantwoorden of u te helpen de truck te vinden die het beste bij uw doelstellingen en behoeften past.

Used Trucks Adviseur

Antoine Waque

Onze actuele voorraad trucks en trailers

Laat hier je e-mailadres achter en ontvang als eerste exclusieve updates over onze voorraad trucks & trailers.

Een tweedehands vrachtwagen kopen bij Loven

Door onze jarenlange ervaring weten wij iedere tweedehands vrachtwagen weer nieuw leven in te blazen. Al onze tweedehands vrachtwagens zijn van DAF. Dit verzekerd je ervan dat je een vrachtwagen hebt die de zwaarste werkzaamheden aankan en zo comfortabel mogelijk is. Deze hoogwaardige, tweedehands vrachtwagen krijg je bij ons voor de laagste prijs.

Het is bij ons ook mogelijk om je tweedehands vrachtwagen te customizen. Door de jaren heen hebben wij al heel wat klanten geholpen met het op maat maken van hun vrachtwagen. Zo zijn we in staat om extra verlichting en zwaailampen toe te voegen, maar ook om de vrachtwagen over te spuiten naar een kleur die beter bij jou past. Wij helpen je dan ook graag verder met je zoektocht naar de perfecte tweedehands vrachtwagen.

 

Tweedehands vrachtwagen aanschaffen

Wij snappen wat onze klanten nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat wij jou graag ondersteunen bij de aanschaf. Een vrachtwagen, zowel tweedehands als nieuw, is een flinke investering. Door te berusten op onze expertise zul je altijd met een onderbouwd gevoel de tweedehands vrachtwagen aanschaffen.

 

De tweedehands vrachtwagen gevonden die bij je past?

Neem dan even contact met ons op via info@loven.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie. Zien we je binnenkort bij ons?