Wij kopen jouw (jong) gebruikte truck

Bij Loven zijn we doorlopend op zoek naar jong gebruikte vrachtwagens van alle merken. Upload hieronder een aantal foto’s van het voertuig en laat je contactgegevens achter en wij nemen contact me je op met een voorstel.

 

* we zijn op dit moment alleen op zoek naar jong gebruikte vrachtwagens in goede staat.

Kan een truck getaxeerd worden aan de hand van een foto?

Het korte antwoord is, ja! Wij geloven dat foto’s meer zeggen dan woorden. Dus gebruiken we foto’s en de verstrekte informatie om een indicatie van de inruilwaarde te geven. Na het ontvangen van de foto’s neemt een van onze medewerkers contact op om meer vragen te stellen over het voertuig.

Tip: Voeg minimaal 6 foto’s toe van zowel de binnen- en de buitenkant van de truck. Heeft de truck schade? Maak dan ook daarvan duidelijke foto’s. Vergeet tot slot het kentekenbewijs niet te fotograferen.

Taxeren jullie op locatie of moet ik met mijn truck naar jullie toe brengen?

Het is mogelijk om online de inruilwaarde van je truck te bepalen. Het is dus niet per se nodig om de taxatie bij jou of onze locatie uit te voeren. Echter, voor een grondige en goede prijsindicatie kan je bij een van onze locaties terecht in Heerlen, Helmond of Eschweiler. Wij taxeren helaas niet op locatie.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een taxatie?

Voor een online taxatie is het invullen van het taxatieformulier voldoende. Wil je liever een grondige en goede prijsindicatie ontvangen van een adviseur op locatie dan kan je een afspraak plannen via ons contactformulier.