Bereken de inruilwaarde van je truck of trailer

We taxeren je truck of trailer, en laten je weten hoeveel hij waard kan zijn!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je truck? Wij kunnen het je vertellen! Een indicatie op afstand is mogelijk. Vul het formulier in en wij sturen je zo snel mogelijk een indicatie van de waarde van je truck. Met ons online taxatieformulier maken we het snel en gemakkelijk om een truck taxatie te krijgen.

Je kunt ook bij ons op locatie terecht voor een indicatie van de inruilwaarde van de truck. Een persoonlijke visuele inspectie van de truck levert altijd een nauwkeurigere prijsindicatie op.

Wij kunnen je een eerlijke, onbevooroordeelde en vertrouwelijke taxatie van je vrachtwagen geven. We taxeren hem gratis en vertellen je dan wat de mogelijkheden zijn. Alles wat je hoeft te doen is ons een paar gegevens over je truck te geven.

Kan een truck getaxeerd worden aan de hand van een foto?

Het korte antwoord is, ja. Wij geloven dat foto’s meer zeggen dan woorden. Dus gebruiken we foto’s en de verstrekte informatie om een indicatie van de inruilwaarde te geven. Maar om een grondig en goede prijsindicatie te geven, moet de taxateur de truck van onder tot boven bekijken. Hiervoor kan je bij een van onze locaties terecht in Heerlen, Helmond of Eschweiler.

Taxeren jullie op locatie of moet ik met mijn truck naar jullie toe brengen?

Het is mogelijk om online de inruilwaarde van je truck te bepalen. Het is dus niet per se nodig om de taxatie bij jou of onze locatie uit te voeren. Echter, voor een grondige en goede prijsindicatie kan je bij een van onze locaties terecht in Heerlen, Helmond of Eschweiler. Wij taxeren helaas niet op locatie.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een taxatie?

Voor een online taxatie is het invullen van het taxatieformulier voldoende. Wil je liever een grondige en goede prijsindicatie ontvangen van een adviseur op locatie dan kan je een afspraak plannen via ons contactformulier.

Is een proefrit voor een taxatie nodig?

Ja, dat is aan te bevelen als het mogelijk is. Zo kan de taxateur vaststellen of alle technische onderdelen van de truck goed werken. Wij weten ook dat een proefrit maken of starten van de motor bij een online taxatie niet mogelijk is. Taxaties zijn geen technische inspecties. Het doel is de waarde van de truck te bepalen.

Welke informatie is nodig om een truck taxatie te doen?

Voor een taxatie op een van onze locaties hebben we alle relevante informatie over je truck nodig. Zoals bijvoorbeeld facturen, onderhoudshistorie, kentekenbewijs of een eigendomsbewijs. Bovendien doen we ons eigen onderzoek naar de huidige marktwaarde van je truck. Ons online taxatieformulier bevat alle vragen die wij nodig hebben om een prijsindicatie voor je truck af te kunnen geven. Hoe meer foto’s je bijvoegt hoe beter wij ons taxatiewerk kunnen doen.