Loven Trucks is uw Granalu partner voor Nederland en Duitsland (regio Nordrhein Westfalen). Granalu is marktleider in Spanje en heeft zijn activiteiten in Europa reeds fors uitgebreid in de levering van aluminium kipper opleggers en walking-floor trailers.

Breed aanbod

Dankzij een breed aanbod aluminium opleggers waaronder kippers, walking-floor, container chassis, boomopleggers en platformopleggers, heeft Granalu een passende oplossing voor menige gebruikstoepassing. Granalu is niet gebonden aan standaardmodellen en kan haar ontwerpen geheel naar wens aanpassen.

Innovatief productieproces

In de jaren negentig startten drie gepassioneerde ondernemers met het fabriceren van volledig uit aluminium vervaardigde trailers. Inmiddels is Granalu uitgegroeid tot marktleider in Spanje met een eigen productiefaciliteit van 14.000 m², die aan de hoogste Europese eisen voldoet. Dankzij de “state of the art” lasrobots beschikt Granalu over een uiterst stevige, volledig geautomatiseerde chassis productie. Deze geautomatiseerde processen leveren een gegarandeerde kwaliteit en een hoogwaardig product.

Aluminium constructie

Het productaanbod van Granalu aluminium kipper en schuifvloer opleggers biedt een transportoplossing voor vrijwel alle soorten losgestorte goederen.

Door de opbouw te vervaardigen uit compleet hoogwaardig aluminium panelen, zijn de opleggers van Granalu de lichtste in hun soort, zonder dat dit ten koste gaat van de gewenste stabiliteit.

Advies op maat

In een markt waar gewicht, sterkte, kwaliteit en stabiliteit cruciaal zijn voor rendabele transporten, biedt Loven Trucks de oplossing. Wij vinden gegarandeerd een oplegger die het beste past bij jouw wensen, ongeacht het type transport!