GINAF maakt trucks op maat. Voor het middel- tot ultrazware segment van de bouwsector én voor het container- en tanktransport levert GINAF de as-configuraties van 4×2 tot 10×8 zoals de klant die wenst. Daarnaast levert GINAF ook Mining en elektrische trucks en diverse DAF conversies.

GINAF trucks onderscheiden zich door toepassing van innovatieve technieken zoals het Hydro-Pneumatische Veer-Systeem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en HydroAxle. Alle systemen zijn eigen GINAF-vindingen. Elke GINAF beschikt over het hoogste laadvermogen en een grote technische reserve. Dat betekent veel rendement en weinig kosten.

De GINAF trucks zijn onder te verdelen in de volgende categorien:

  • X6C-Serie: GINAF’s op basis van DAF basis voertuigen
  • HD-Serie: Heavy Duty mijnbouw trucks
  • Durable / E-Serie: Elektrische trucks
  • HydroAxle: hydraulisch aangedreven vooras voor DAF voorassen

GINAF X6-Serie

De GINAF X6 is een krachtpatser die ongeëvenaarde prestaties op de weg en in het terrein garandeert. De ideale vrachtwagen voor de middelzware tot zware bouwsector en voor container- en tanktransport. Deze GINAF heeft, net als elke andere door ons vervaardigde GINAF, een hoge laadcapaciteit. Dit biedt u het voordeel van hoge efficiëntie en lage kosten. Gecombineerd met de uitgebreide opties die we bieden en de aanpassingen die we aanbieden, krijgt u uw unieke GINAF X6 die aan uw eisen voldoet.

De X6 is een DAF-omgebouwd voertuig met EURO 6-motor. Deze PACCAR MX-11 of MX-13 motoren met vermogens van 367 tot 530 pk staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid, krachtige prestaties en lage brandstofverbruik.

Voor de transmissie kunt u kiezen tussen een handgeschakelde versnellingsbak of een TraXon automatische versnellingsbak met 12 of 16 versnellingen.

Door de juiste configuratie van de assen kan de X6 zware lasten vervoeren en zo het maximaal toegestane voertuiggewicht bereiken. Er zijn veel asconfiguraties mogelijk, variërend van 6×4 tot 10×8, en elk voertuig kan worden uitgerust met EVS en HPVS.

GINAF Mining

GINAF Mining is uw gespecialiseerde partner voor wereldwijde mijnbouwactiviteiten. Met het gebruik van GINAF Mining Trucks kunt u uw transportkosten veilig en efficiënt verlagen. Hoge laadvermogens in combinatie met compacte, brandstofbesparende aandrijflijnen, eenvoudige onderhoudstoegang en intelligente bestuurdersondersteuning dragen bij aan optimale operationele prestaties.

GINAF Durable elektrische trucks

GINAF Durable introduceert DuraTruck, een lijn van volledig elektrische trucks, ontworpen om de transportbehoeften in stedelijke en regionale gebieden emissievrij te vervullen. Met een gewichtsbereik van 7T tot 24T GVW, zijn deze veelzijdige trucks geschikt voor diverse toepassingen – van bakwagens tot veegmachines en bestelbussen.

DuraTrucks bieden een ideale oplossing voor emissieloze stadsdistributie, waarmee u goederen stil, veilig en zonder uitstoot bij uw klanten bezorgt. Chauffeurs genieten van een ontspannen rijervaring, dankzij de volledig automatische bediening en een stille cabine, wat bijdraagt aan een verbeterde werkomgeving.

Deze elektrische trucks hebben een actieradius van 105 tot 300 km en zijn uitgerust met accu’s die in 2 tot 9 uur volledig opgeladen kunnen worden, afhankelijk van het model. Met deze innovatieve DuraTrucks zet GINAF Durable een grote stap voorwaarts in de transitie naar duurzamer, efficiënter en milieuvriendelijker transport.

Heeft u vragen voor onze adviseurs?

Heeft u nog vragen? Ons team van ervaren adviseurs zijn er om u verder te helpen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Loven Heerlen

Eliane Loven
Martin Gulicher
Martin Gulicher

Loven Helmond

Dirk-Jan Meulenkamp
Headshot van Dirk-Jan Meulenkamp
René Geurts
Rene Geurts