Ontdek de nieuwe generatie DAF trucks

De trucks van de nieuwe generatie DAF zijn de eerste in de sector die gebruikmaken van de nieuwe EU-voorschriften inzake gewicht en afmetingen. De verlengde cabine zorgt voor een uitzonderlijke aerodynamica en een lagere CO2-uitstoot. Een veel breder gezichtsveld en een uitstekend zicht zijn andere nieuwe kenmerken van de cabine, die allemaal de veiligheid verbeteren. Bovendien heeft de extra lengte het interieur buitengewoon ruim gemaakt voor bestuurders om in te werken, te ontspannen en te slapen.

Het omarmen van deze nieuwe ontwerpvrijheid heeft DAF in staat gesteld een gestroomlijnde cabine te ontwerpen met behoud van een strakke lijnen, uitstekende aerodynamica en een aansprekend design. De elegante grille, hoogwaardige LED-verlichting en robuuste uitstraling zorgen samen voor een exterieur dat stijlvol oogt en zijn tijd ver vooruit is.

DAF XB

Een betrouwbare werkpartner

Maak kennis met de nieuwe generatie stadsvervoer: de DAF XB. Dit nieuwe familielid van DAF onderscheidt zich door zijn robuustheid en veelzijdigheid, perfect passend voor de dynamische omgeving van de stad. Of het nu gaat om distributie binnen stedelijke gebieden, specifieke toepassingen zoals afvalinzameling, of werkzaamheden op een bouwplaats midden in de stad, de DAF XB is ontworpen als uw betrouwbare partner.

De XB combineert het geavanceerde DNA van de DAF familie met unieke kenmerken die essentieel zijn voor stadsverkeer: een compacte vorm voor uitstekende wendbaarheid, een hoge cabinepositie voor optimaal zicht, en een gemakkelijke instap die frequente stops vergemakkelijkt. De truck is afgestemd op de eisen van de stadslogistiek en is daarmee een essentiële schakel in de efficiënte stroom van goederen en diensten binnen de stedelijke kern.

Beschikbaar in diverse asconfiguraties en cabinevarianten, biedt de DAF XB de flexibiliteit die nodig is voor de veelzijdige uitdagingen van het stadsleven. Met de DAF XB serie zet DAF een stap vooruit in het faciliteren van de stedelijke transportbehoeften van vandaag en morgen.

DAF XB Electric

De XB is ook beschikbaar in een volledig elektrisch aangedreven uitvoering.
Lees meer over de DAF XB Electric

Meer weten over de DAF XB?

DAF XB Specificaties

Cabinelengte: — mm
Stahoogte: — mm
Cabinevolume: — m³

DAF XB Electric

Downloads:
New Generation DAF XD Bij Loven Trucks
Downloads:

Bekijk de lanceringsvideo van de DAF XD

DAF XD

De nieuwe standaard in distributie

De DAF XD biedt optimaal direct zicht voor drukke stedelijke gebieden, een eenvoudige instap in twee stappen voor chauffeurs die veelvuldig in en uit de cabine stappen en een uiterst comfortabele rijpositie. Het resultaat is een geweldige omgeving voor rijden, werken en rusten.

De DAF XD is verkrijgbaar met een dagcabine, slaapcabine of hoge slaapcabine in een volledige reeks 4×2 en 6×2 asconfiguraties, zowel trekkers als bakwagens. Er is een scala aan dakluiken die passen bij de bijbehorende trailers of opbouw. De DAF XD kan daardoor worden geconfigureerd voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Meer weten over de DAF XD?

DAF XD Specificaties

Cabinelengte: — mm
Stahoogte: — mm
Cabinevolume: — m³

XD 300 MX-11 (220 kW / 299 hp)
XD 330 MX-11 (251 kW / 341 hp)
XD 370 MX-11 (270 kW / 367 hp)
XD 410 MX-11 (300 kW / 408 hp)
XD 450 MX-11 (330 kW / 449 hp)

DAF XF

De nieuwe standaard

De DAF XF zet duidelijk de norm voor langeafstands- en internationaal vervoer. Geavanceerde aerodynamica en lage CO2-emissies, samen met een onovertroffen brandstofefficiëntie. Door de integratie van toonaangevende technologieën, zoals Direct Vision, zet de nieuwe DAF een nieuwe standaard op het gebied van veiligheid. Bovendien verlaagt de DAF NGD de bedrijfskosten aanzienlijk, aangezien de truck slechts jaarlijks onderhoud nodig heeft.

Meer weten over de DAF XF?

DAF XF Specificaties

Cabinelengte: 2.360 mm
Stahoogte: 1.900 – 2.075 mm
Cabinevolume: 9,73 m³

XF 370 MX-11 (270 kW / 367 hp)
XF 410 MX-11 (300 kW / 408 hp)
XF 450 MX-11 (330 kW / 449 hp)
XF 430 MX-13 (315 kW / 428 hp)
XF 480 MX-13 (355 kW / 483 hp)
XF 530 MX-13 (390 kW / 530 hp)

Winnaar van de Green Truck Award 2023

Als u kiest voor de Nieuwe Generatie DAF XF, XG of XG+, bent u klaar voor de wereld van morgen. De XF 450 is zelfs bekroond tot Green Truck 2023. Deze Nieuwe Generatie DAF is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu.

Downloads:
New Generation DAF XDC en XFC Bij Loven Trucks
Downloads:

DAF XDC / XFC

Start the Future in de bouw

Toepassingen in de bouw, constructie en grondverzet stellen andere eisen aan een truck. De New Generation DAF XDC en XFC zijn geoptimaliseerd voor de beste off-roadprestaties.
Om optimaal te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van ondernemers in de bouwsector, zijn de DAF XDC en XFC leverbaar met enkele of dubbele aandrijving en ontworpen voor de zwaarste werkzaamheden onder ruwe omstandigheden. Deze heavy-duty trucks bieden een grote oploophoek en een grote bodemvrijheid, en hebben een uniek exterieurontwerp met een robuuste bumper en grille en een stalen beschermingsplaat voor de radiateur. De TraXon geautomatiseerde transmissie is leverbaar met speciale software-instellingen voor een uitstekend rijgedrag, zowel op de weg als off-road.

Meer weten over de DAF XDC of XFC?

DAF XDC / XFC Specificaties

Cabinelengte: 2.690 mm
Stahoogte: 2.025 – 2.075 mm
Cabinevolume: 11,85 m³

DAF XG

Een klasse apart

DAF’s Nieuwe Generatie XG creëert een nieuw marktsegment: met een innovatief design is het de eerste truck die voldoet aan de Europese Masses & Dimensions regelgeving. Met zijn uitzonderlijke ruimte en comfort is de verlengde cabine perfect voor lange-afstandsritten. Een uiterst efficiënte aandrijflijn en een geavanceerd aerodynamisch ontwerp zorgen ervoor dat dit voertuig het beste brandstofrendement op de markt heeft.

Meer weten over de DAF XG?

DAF XG Specificaties

Cabinelengte: 2.690 mm
Stahoogte: 2.025 – 2.075 mm
Cabinevolume: 11,85 m³

XG 450 MX-11 (333 kW / 449 hp)
XG 430 MX-13 (315 kW / 428 hp)
XG 480 MX-13 (355 kW / 483 hp)
XG 530 MX-13 (390 kW / 530 hp)

DAF XG+

Het nieuwe DAF vlaggenschip

DAF’s vlaggenschip is de XG+. Het ultieme niveau qua comfort en luxe in de transportsector. Met zijn onovertroffen stahoogte tilt hij ruimtelijkheid naar een nieuw niveau. Bovendien biedt hij de beste keuzes op het gebied van comfort, stijl en multimedia. Nieuwe veiligheidsnormen voor chauffeurs en andere weggebruikers maken hem tot de veiligste truck op de markt en overtreffen daarmee de concurrentie.

Meer weten over de DAF XG+?

DAF XG+ Specificaties

Cabinelengte: 2.690 mm
Stahoogte: 2.145 – 2.195 mm
Cabinevolume: 12,50 m³

XG+ 450 MX-11 (333 kW / 449 hp)
XG+ 430 MX-13 (315 kW / 428 hp)
XG+ 480 MX-13 (355 kW / 483 hp)
XG+ 530 MX-13 (390 kW / 530 hp)

Loven is uw transport- en mobiliteitspartner

Bent u al klaar voor de New Generation DAF? Loven is uw transport- en mobiliteitspartner. Onze adviseurs staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een oplossing die het beste aansluit bij uw transportbehoefte.

Heeft u vragen voor onze adviseurs?

Heeft u nog vragen? Ons team van ervaren adviseurs zijn er om u verder te helpen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Deskundigen op het gebied van New Generation DAF

Loven Heerlen

Eliane Loven
Martin Gulicher
Martin Gulicher

Loven Helmond

Dirk-Jan Meulenkamp
Headshot van Dirk-Jan Meulenkamp
René Geurts
Rene Geurts